Kapali Čair, naselje Čair, jednosoban stan

 

Stan se nalazi u naselju Čair u modernom objektu u izgradnji „Kapali Čair“. Objekat KAPALI ČAIR predviđen je na KP 655/1 KO Tutin, u novom naselju “ČAIR”.

Lokacija je smeštena u središtu najpotrebnijih dešavanja u gradu, udaljena 290 m od gradskog trga – centra grada, 240 m od srednje škole i dečijeg vrtića, 200 m od osnovnih škola kao i od džamije svega 150 m.

Stambeno-poslovni objekat je planiran da se izgradi kao moderan i kvalitetan. Zgrada je predviđena sa dva ulaza u stambene dijelove, sa dva prirodno osvijetljena stepeništa, dva lifta i svaki ulaz sa odvojena dva zasebna hodnika, tako da su stanovi podijeljeni u četiri hodnika na svakom spratu.

Oko objekta su smešteni otvoreni parkinzi sa uličnim lampama, tako da ovaj objekat zadovoljava više nego potreban broj parkinga.

Oko objekta je pažljivo isplaniran i drvored koji daje zdraviju i pitomiju klimu iako je blizu centra grada, a pored drvoreda predviđeno je dečije igralište i odmaralište za starije. Objekat je projektovan kao energetski efikasan i na njemu će se prvi put javiti najkvalitetnija stolarija i demit fasada debljine 12 cm.

 

Detalji: Lamela: B

Površina: 47,4 m2

Struktura: Jednosoban

Spratnost: Stanovi ove strukture se nalaze na 1., 2., 3., 4., 5. i 6. spratu

Grijanje: Etažno – posebno za svaki stan

Cijena: 650€/m2

Vrijeme izgradnje: JUN 2017 – MAJ 2020

Kapali Čair, naselje Čair, jednosoban stan<< >>Kapali Čair, naselje čair, jednosoban stan

About the author : admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.